Препоръки

Екипът на Article-bg.eu ви предлага написването на уникални, авторски  SEO статии, които можете да използвате, както прецените за нужно. Статиите се пишат ръчно за да се постигне оптимален ефект при класирането в търсачките.

Опционално при желание на клиента статиите могат да бъдат публикувани от нас, за което вие няма да заплатите абсолютно нищо освен цената* за тяхното написване.

На тази страница ще ви предоставим препоръки от клиенти възползвали се вече от нашите услуги.

Ключова дума: Най-разнообразни
Много съм доволен от услугите на Димитър Георгиев и неговия екип. Като SEO оптимизатор смея да твърдя, че работата му е изключително професионална, бърза и отговорна. Препоръчвам го на всички търсещи качествено SEO съдържание, за да подобрят значително своето позициониране в търсещите машини.
Васил Тошков – Cloxy, Cloxy SEO (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Златната клетка
Бях наел екипа на Article-bg.eu с нелеката задача да ми напише уникални статии на доста нетипична тематика. Бях силно впечатлен от бързото изпълнение на поръчката. Статиите които получих бяха увлекателни, уникални, SEO наситени, без правописни и пунктуационни грешки. И освен това, всички тези статии бяха добавени от него в избрани от мен директории за статии, като най-накрая получих отчет за всичко. Екипът на Article-bg.eu заслужи моето доверие и следващият път, когато ми потрябва копирайтър със сигурност ще използвам отново неговите услоги.
Андрей Димитров, Seojedi.biz (SEO оптимизатор)

Ключова дума: авточасти, климатици
Изключително съм доволен от услугите на Димитър Георгиев. Направих поръчка за 10 статии, които получих в уговорения срок. Повлиян от цената и качеството на услугата, както и от проявения професионализъм съм готов да работим дългосрочно и бих препоръчал услугите му на всички, които търсят качествено съдържание за SEO.
Ангел Евтимов, Webnotize (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Хамали, Хамалски услуги, Преместване в София
Как да не благодаря на Димитър Георгиев и екипа му – те знаят както SEO принципите при писането на един текст, така и маркетинговите похвати.  По този начин материалът, написан от тях е двойно силен – подобрява сайта ви пред Гугъл и вдъхва доверие и води към поръчка от страна на потребителя.

Искам да ги ховаля, силно да ги препоръчам и със сигурност ще ползвам услугите им и за в бъдеще!  Изключително към доволен! Благодаря още веднъж.

Борислав Арапчев, Идея Студио – за Евро Хамали ЕООД (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Хостинг
В днешно време е трудно да се намери толкова коректен партньор. Използваме услугите от половин година  и сме очаровани от предлаганото качество на съдържанието и бързото изпълнение на поръчките. Уникални статии написани професионално, съчетани с много достъпни цени.
Димитър Колев, Qhoster.bg (собственик на хостинг компания)

Ключова дума: Пожелания & Онлайн радио
След като се доверих на услугите на Димитър Георгиев и неговия екип от копирайтъри, останах изключително удовлетворен от свършената работа. Качеството на статиите ми допада много, както и цените за самите статии. За в бъдеще ще продължа да си сътруднича с него и неговите колеги за SEO копирайтинг.
Евгени Бохачек, Pojelania.info (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Различни резюмета за филми & продуктови описания на софтуер
Изключително съм доволен от услугите на Димитър Георгиев и неговия екип. Ползвам SEO копирайтинг услугите им повече от половин година и винаги статиите, които съм поръчвал са били на изключително добро ниво, както от гледна точка на съдържание, така и от SEO аспект.
Петър Костов, Bezplatniprogrami.com (SEO оптимизатор и уебмастър)

Ключова дума: СПА хотели
Ако искате коректен партньор и качествено написани уникални статии за вашите сайтове, това е човекът. Статиите са написани бързо, но не набързо. Димитър отделя специално време, за да се запознае задълбочено с тематиката и терминологията на конкретната ниша за която поръчвате статии. Резултатът от това е уникални статии написани на много високо ниво с познаване на темата, което ги прави особено ценни. В комбинация с приятелското отношение, допълнителните опции и развитие на услугата, ориентирано към постигане на по-качествена, вече пакетна услуга, съм много доволен. Горещо препоръчвам услугите на Димитър.
Стоян Станев (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Различни облицовки
Димитър Георгиев и екипа му свършиха отлична работа с поставената от нас задача, като статиите, които бяха написани за нас са с уникално съдържание, разбираемо и полезно както от посетителите на нашия уеб сайт, така и от роботите на търсещите машини. Бихме препоръчали Димитър и екипа му на хората, които не правят компромис с качеството!
Атанас Мишев, IT Специалист Mangusta Ceramics (IT поддръжка)

Ключова дума: Генетика, Генетични изследвания, Ин Витро, Изработка на сайт
Много съм доволен от копирайтинг услугите, предлагани от Димитър Георгиев. За по малко от 24 часа получих поръчаните от мен статии, които бяха написани изключително професионално, като наблягам на това с оглед на сложността на темите, по които трябваше да се пише. Със сигурност възнамерявам за в бъдеще да използвам отново услугите на един от най-добрите копирайтъри в България в негово лице!
Николай Кръстев, Алфахост ЕООД (SEO оптимизатор)

Ключова дума: Ремонт на покриви
Ползвах услугите на Димитър Георгиев и екипа му и искам да споделя впечатленията си: Добре подреден и увлекателен текст, 100% уникалност на статиите, коректност и бързо изпълнение на поръчките.Доволен съм и ще продължа да ползвам услугите им.
Асен Янков, ianis-build.eu (Собственик)

директория за статии Article-bg.eu можете да публикувате и свои собствени статии, като те ще бъдат гарантирано публикувани, ако отговарят на общите условия на сайта.

6 thoughts on “Препоръки

  1. Pingback: SEO копирайтинг на промоция | Article-bg.eu – Блог

  2. Pingback: Добавихме още две нови препоръки за нашите копирайтинг услуги | Блог за SEO копирайтинг

  3. Pingback: Блог за SEO копирайтинг и SEO оптимизация | 5 топ SEO стратегии за Google.bg

  4. Pingback: Блог за SEO копирайтинг | Черен петък – бесни отстъпки до 40% за SEO копирайтинг

  5. Pingback: Стартирахме нашия сайт | Ideamax.eu

  6. Pingback: Блог за SEO копирайтинг | Съвършен SEO копирайтинг – 10 прости, но ефективни стъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.