Управление на репутация – 5 начина за изграждане и поддръжка на бранд
съвети за управление на онлайн репутация

Помислете за последния път, в който сте излезли на вечеря и сте решили да опитате нов ресторант. Защо се спряхте точно на този ресторант?

Ако сте като повечето хора значи най-вероятно сте търсили онлайн или сте разгледали няколко сайта за ревюта, в търсене на ресторант с добра или отлична оценка и репутация.

ОЩЕ
Публикувано в Блог | Оставете коментар |
51 Топ Съкращения – Азбука на Онлайн Маркетинга
съкращения в онлайн маркетинга

В света на онлайн маркетинга има огромно разнообразие от акроними. Някои то тях се използват по-често, а други не толкова, но всеки добър специалист е длъжен да знае отлично азбуката на своята сфера.

Мислите ли, че сте наясно с всички съкращения? А дали не изпускате нещо? Искате ли да обогатите своите познания?
ОЩЕ

Публикувано в Блог | Оставете коментар |
11-те закона на Facebook инфлуенсъра
законите на Facebook

След кратко обобщение на информационния поток днес ви давам вашите бъдещи 11 закона на Facebook. Със здраве да си ги ползвате, а ги публикувам аз, защото Мойсей не си е платил нета ;)…пък и нямал дискове да ги запише (затова не са заповеди, а закони):

ОЩЕ

Google логото, което не видя бял свят

От Google тези дни се бяха подготвили да променят логото си с такова, което да описва преминаването на  астероида 2012 DA14 в непосредствена близост до Земята. В последния момент обаче…

ОЩЕ

Публикувано в Блог | Оставете коментар |
Черен петък – бесни отстъпки до 40% за SEO копирайтинг
black friday промоция копирайт

Искате ли мега отстъпки за SEO копирайтинг услуги по повод Black Friday? Ами да ви ги дам тогава 😉

Днес, гледайки как колегите започнаха да предлагат промоциите си по повод черния петък, директно бях вдъхновен от Алекс Атанасов от Jump.bg, който пусна 60% отстъпка за подновяване на хостинг услуги  с промо код blackfriday12 (Споделен и VPS план).  Радвам се и че успях да му бъда полезен, за да съумее да приложи 1-2 силни маркетинг стратегии, за да осигури задоволството на клиентите си.

Реших и аз да ви предложа промоция по този повод. Какво се включва в нея и какви са отстъпките?
ОЩЕ

12 причини, защо няма да си купя акции на Facebook

Огромен интерес предизвика публичното предлагане на акции на най-голямата социална мрежа в света през изминалата седмица. Огромен брой хора искаха да си купят акции, като този манталитет не познаваше националност и профил. Всеки искаше да е част от нещо голямо. Освен, ако не е търсен опит за краткосрочна печалба, то за мен това е недалновидна инвестиция в дългосрочен план.

Използвал съм статия, която е публикувана в WSJ, за да създам моя версия на 12-те причини, поради които няма да си купя акции на Facebook:
ОЩЕ

5 причини защо е добре да “спамиш” във Facebook

Често много хора се шегуват с мен защо „спамя” толкова много в социалните мрежи и особено във Facebook. Причините са няколко и днес ще обърна сериозно внимание със сериозни доводи и считам важни причини защо го правя и защо това е важно според мен.
ОЩЕ

Ходене по мъките или стереотипите в SPAM-а

Съвсем наскоро настоящата директория за статии, към която съм прикачил този блог е влязла в спам базата данни на Akismet. Какво обаче значи това. Отговорът е лесен.
ОЩЕ

Публикувано в Блог | Етикети , , | Оставете коментар |
Партизански или Guerrilla маркетинг – част 1

Скоро във Facebook ми се наложи да обяснявам какво е Guerrilla маркетинг. Стигнах до няколко прости заключения, които ще цитирам тук:

„Нестандартни, често нискобюджетни решения за промотиране на даден продукт или услуга, предизвикващи логични реакции в поведението, характерни за начина ни на живот, благодарение на които се преодолява масовата имунизираност на аудиторията спрямо рекламните послания.”

ОЩЕ

Войната Facebook vs. Google продължава с Like vs. Plus

От няколко дни сме свидетели на огромната популярност, която взе да придобива най-новия продукт на Google – Google+ или накратко G+. От търсачката пуснаха за потребителите на своя браузър Google Chrome плъгин, с който да прехвърлят контактите си от Facebook към G+, съвсем скоро обаче от Facebook започнаха да крият имейлите на потребителите, за да не бъдат те „отвлечени“ към G+.
ОЩЕ